De krachtplek in het Hartenveld is het niet weten
Je mag je hoofd laten rusten

HARTENVELD

Ik neem jullie heel graag mee in het Hartenveld. Als eerste voel ik dat het Hartenveld een vrije ruimte is. Een vrije ruimte om jezelf te ontmoeten. Om jezelf te ontmoeten in precies dat wat er is. In plaats van uit te gaan zoeken, of een idee te hebben dat iets anders moet zijn, gaat het in het Hartenveld vooral over dat je jezelf welkom heet. Dat je jezelf welkom heet in alle gezichten. Of het nu boosheid is, of irritatie, of verdriet, of enthousiasme of dat het passie is. Om jezelf helemaal nergens meer op af te wijzen. Om datgene wat je eigenlijk verlangt van buiten, in de waardering in je werk, in de waardering in de opvoeding van je kinderen of in je relatie, om dat aan jezelf terug te schenken.

Het Hartenveld is een plek waarin je volledig de reis maakt naar binnen. Om jezelf te bevrijden van alle overtuigingen, om je te bevrijden van al de patronen. Om jezelf te bevrijden van alles waar je zo je best in hebt gedaan, waarin je zo op je tenen hebt gelopen. Om daar vol bij aanwezig te zijn, om het allemaal nog eens een keer aan te kijken. Om het allemaal te voelen en het een plek te geven in je hart. Om niets meer te veroordelen. Om te zien dat alles wat je in de buitenwereld ontmoet een spiegel is. Een spiegel in dat wat er in jou ontmoet mag worden.

In de vrije ruimte is er speelruimte om jouw eigen beweging te volgen. Om te gaan voelen wat jouw hartsverlangen is. Om te gaan voelen wat jouw volgende beweging is. Om jezelf te ontmoeten in verbinding met anderen.

Hartenveld is een plek om schoon schip te maken, om vol aan het eigen roer te gaan staan. Om te gaan voelen dat je de creator van je eigen leven bent. En hoe meer ruimte er vrij komt, hoe meer ruimte je ook gaat voelen om je eigen richting te bepalen. Om helemaal vrij te komen van het systeem wat ons zo lang klein heeft gehouden, wat ons zo lang gevangen heeft gezet.

Hartenveld is een plek voor jong en oud. Een plek voorbij de leeftijd. Een plek voor iedereen die thuis wil komen in het hart en vanuit die plek in vrijheid wil verbinden met anderen. Het is zo belangrijk om te gaan voelen dat je helemaal in je eigen middelpunt komt, om vol aanwezig te zijn in jouw eigen reis. Om vol aanwezig te zijn in jou en daardoor in verbinding met anderen, met je partner, met je ouders, met je kinderen. En hoe de kinderen van deze tijd ook jouw aanwezigheid nodig hebben. Om samen op pad te gaan met jong en oud.

Het voelt voor mij dat het Hartenveld vol in wording is. Daar waar ik vroeger allerlei plannen maakte, merk ik nu dat het voor mij gaat over steeds meer in het hier en nu blijven, voelen wat ik zelf mag ontmoeten. Voelen in ieder nu-moment wat mijn koers is.

Op dit moment worden er weekenden gegeven rondom vrouwen, werken we met plantmedicijnen en staat tantra op de kaart omdat het voor mij vol gaat om het belichamen. Hoe kunnen we de liefde belichamen? Hoe kunnen we de seksualiteit in verbinding brengen met het hart, zodat er niets meer van buiten uitgeleefd hoeft te worden, en dat het een reis is in jou waar het in jou stroomt. En vanuit die stroming, vanuit die aanwezigheid, kun je werkelijk een intieme ontmoeting aangaan met een ander.
Hartenveld zal steeds in beweging zijn, het zal niet een vast concept zijn van dit is het of dat is het, het is continu in beweging en ik kan ook voelen dat er aan de ene kant een vaste plek kan komen, dus echt een Hartenveldcommunity – en dat kan zijn in Nederland of in het buitenland – maar het kan ook zomaar zijn dat het steeds op een andere plek zal zijn. En dat ik steeds de uitnodiging zal doen om daar te komen waar ik zelf land.

Ik heet iedereen van harte welkom. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten, jullie te ontmoeten. Samen te zijn en het leven te vieren. Dat we samen mogen herinneren wie we zijn. Samen spelen in het vrije veld.

INYA

Er zitten lichtjes in mijn ogen
En die willen er graag uit
Ik schrik van mijn eigen JA
Als ik zeg het is tijd
Tijd om met me mee te gaan
Spelen in het NU
Als ik mijn ogen sluit
En even voel
Voorbij het verhaal
En overga van veel geluid
Naar stil en non-verbaal
De energie van jou en mij
Terug weer naar jezelf
Wat ik je geven wil
Is dat wat jij delen wil
Met jouw ander
Door jezelf

Moospoos

Contact

Inya
Diverse locaties (op aanvraag)
---
info@hartenveld.nl
Inya: 06 20 23 76 66