In het Hartenveld is alles naast elkaar
Jij bent uniek

Inya

Grondlegger en spreker van het Hartenveld

Ik ben hier om te spelen in de lichtheid van het bestaan en tevens heilige huisjes omver te blazen. De sjamaan in het Hartenveld. De tantriki die de liefde zowel in het mannelijke als het vrouwelijke belichaamt. Ik spreek en creëer vanuit de kracht van het niet weten – altijd in het NU – de stroom van het leven volgen. Leven in overvloed.

Tantraya

Liefdespionier

Ik zit vol levensenergie en die levensenergie wil heel graag gedeeld worden omdat mijn hart overstroomt van liefde.
De vredestichter die trouw is aan haarzelf. Onvoorwaardelijk, aanwezig, met open armen, en altijd in verbinding.
Ik ben een vuurvrouw en sta in mijn waarheid

Jij bent mij en ik ben jou

Elske

Fotograaf, vormgever en ondersteuner

Met hart en ziel ben ik toegewijd aan het Hartenveld. Fotograaf, vormgever en ondersteuner. Ik leg de creatie vast in vorm, beeld en geluid.

Kennia

Mindful cooking

Ik ben Kennia een jonge ambitieuze student van het leven! Ik sta met beide benen op de grond en verdiep me graag in de mystiek van de mens en dit prachtige leven! We zijn nooit uitgeleerd en kunnen van eenieder elke dag een wijze les opsteken. Wat voeg ik toe aan het Hartenveld? ETEN! Eten is een van mijn grootste passies en liefdes in het leven. Met Mindful Cooking creëer ik graag meer bewustzijn in gezonde en plantaardige voeding en al het genot wat erbij komt kijken. Zo ervaar je bij het Hartenveld voeding voor de ziel en voor het lichaam.

Wolf

Medicijnman

Ik ben volledig toegewijd aan plantmedicijnen en tantra. Binnen het Hartenveld ben ik medicijnman en in al mijn liefde en compassie mede drager van het veld.

Contact

Inya
Diverse locaties (op aanvraag)
---
info@hartenveld.nl
Inya: 06 20 23 76 66