Hartenveld, het heilige huwelijk,
man en vrouw in één
Verbinding in vrijheid

Samen zijn

Deze laagdrempelige bijeenkomsten nodigen uit om samen te zijn in waarheid. Op het moment dat we helemaal in het hier en nu zijn gaan we ervaren dat het leven zich als vanzelf aan ons toont.

De kracht van niet weten

Dat wat je ooit zorgvuldig hebt opgebouwd om jezelf te beschermen dient niet meer. Als je dieper zakt in je lichaam blijft voelen en ervaren over. Helemaal aanwezig zijn in het hier en nu in je.

Samen in het Hartenveld ( online community)

Een community om werkelijk te verbinden en te delen in al onze kwetsbaarheid. Om samen vanuit overvloed te creeren. Je bent zo welkom!

Coaching

Meer informatie volgt

Ontmoeting in de natuur

De natuur is mijn grote passie en inspiratiebron. Hier voel ik mij helemaal thuis. Op deze plek kan ik uitademen, opladen, vertragen, inademen. Hier voel ik mij één met alles. En ja ik ga door weer en wind, omdat het zo prachtig is, zo steeds anders.

Leef je droom

Werkelijk leven is je hart te openen en het avontuur vol te ervaren. Het lef te hebben om vrij te bewegen, vol te ademen, te dansen, je stem te laten horen, te staan in jouw waarheid en trots daarin te stralen. En vanuit deze plek ga je een nieuwe werkelijkheid creëren.

Contact

Inya
Diverse locaties (op aanvraag)
---
info@hartenveld.nl
Inya: 06 20 23 76 66