Het Hartenveld is een plek om diep in te ademen
Liefde dansen op aarde

Kracht van niet weten

Dat wat je ooit zorgvuldig hebt opgebouwd om jezelf te beschermen dient niet meer. Als je dieper zakt in je lichaam blijft voelen en ervaren over. Helemaal aanwezig zijn in het hier en nu in je. De waarheid van dat moment kan dan ervaren en ontvangen worden, en het volgende moment sterft deze waarheid. Niets om aan vast te houden. Naaktheid is wat overblijft. De kracht van het niet weten opent de deur in het rechtstreeks ontvangen.

Wat is het?
Dagworkshop in aanwezigheid.
Een dag waarin we gaan ervaren en voelen en in alles aanwezig gaan zijn. We verliezen ons zo snel in verhalen, maar ook in emoties. Deze dag ga je zelf ervaren wat de enorme kracht is van het niet weten.

Deze dag gaat niet over oefeningen of fixen. Er is ook geen programma en daardoor alle ruimte om zelf te komen met wat er in jou leeft. Alle deelnemers dragen als vanzelf bij, en daarbij mogen we dankbaar gebruik maken van wat we elkaar te spiegelen hebben.

De kracht van het niet weten, geeft jou alle ruimte om jouw eigen innerlijke reis te maken. Om te vertrouwen wat er in jou leeft, om daar gehoor aan te geven. Om grenzen te verkennen en verlangens uit te spreken.
Hoe meer je deze innerlijke reis maakt, hoe meer je gaat ervaren dat alles waar je naar verlangt al in jou aanwezig is. En daarmee maak je een einde aan al het zoeken buiten jezelf.
En daar wordt het verrassend leuk omdat je dan vanuit je essentie gaat leven.

Voor wie is het?
Ben je bereid om de controle meer los te laten, en voel je het verlangen om meer in het hier en nu te zijn, en dan ook echt aanwezig te zijn?
Verlang je er naar om meer je lichaam te ervaren, en de energie te voelen stromen?

Verlang je ernaar om thuis te zijn en een innerlijke rust te ervaren?
Dan zijn deze ‘kracht van het niet weten’ dagen op jouw lijf geschreven

Wat gebeurt er?
Aanwezigheid is het sleutelwoord deze dag. Dat wat vanuit aanwezigheid gezien en gehoord wilt worden krijgt de aandacht. Mag aangekeken en doorvoeld worden.

In de ochtend staat het thema bevrijding centraal en gaat de aandacht diep naar binnen. In de middag staat het thema essentie centraal en gaat de aandacht van binnen naar buiten.

Wat kan je verwachten?
Wat je kan verwachten is dat er een veilige bedding is, waarin je wordt uitgenodigd om de reis naar binnen te maken, te voelen en ervaren. En daarin word je dan vervolgens ondersteund om hieraan expressie te geven. Op deze manier komen jouw unieke kwaliteiten vanzelf tevoorschijn.
Een dag van diep ontmoeten, spiegelen en stromen.

Data en Locatie ( max 6 personen):

Deze dagen zijn op zondag van 10.30 uur-17.30 uur

Zondag 19 september, 10 oktober, 31 oktober

Bijdrage € 175,-

 

 

Kracht van niet weten

Ik hoef het niet te weten, een diepe zucht volgt, en alles wat ik geprobeerd heb, al het harde werken, laat per direct los. De ademhaling brengt mij dieper in mijn lichaam. Wat een rust en ruimte, hier kan ik werkelijk in alle intimiteit mijzelf zijn. Dit is thuis zijn. Wat een heerlijke warmte en eenvoud. Een glimlach op mijn mond. Vanuit deze plek kan ik spelen en werkelijk ontmoeten. Hallo mooie jij… zin om mee te spelen?

De deur staat open…

De warme bedding van mijn huis, nodigt helemaal uit om diep in te dalen, uit te ademen en daarmee gedachtes te laten gaan. Wat een heerlijke plek…. ik hoef het niet te weten. gewoon-zijn.
Vanuit deze ruimte ontstaat als vanzelf een beweging. Verbonden met je essentie en tevens helemaal in je lichaam. Hier en nu, dit is vrij zijn en je flow volgen.
Wat een geschenk om samen te zijn in deze ruimte. Als er niets moet, is er alle ruimte dat het in alle natuurlijkheid tot expressie komt. Wat een orkest er dan ontstaat…. hoor je de muziek ook al?

Contact

Inya
Diverse locaties (op aanvraag)
---
info@hartenveld.nl
Inya: 06 20 23 76 66