Het Hartenveld is een plek om diep in te ademen
Liefde dansen op aarde

Leef je droom

Werkelijk leven is je hart te openen en het avontuur vol te ervaren. Het lef te hebben om vrij te bewegen, vol te ademen, te dansen, je stem te laten horen, te staan in jouw waarheid en trots daarin te stralen. En vanuit deze plek ga je een nieuwe werkelijkheid creëren.

Bevrijding
Van hoofd naar hart. Van willen weten, verklaren, verhalen, oordelen, naar laten gaan van al het gelijk, discussies, controle, overleving. Oude overtuigingen te zien voor wat ze zijn. Te voelen en ervaren wat jou klein houdt. Ademen, je bekken bewegen, je kaken losmaken. Alles om jouw energie weer vol te laten stromen.

Focus en flow
Wat zijn je verlangens en hoe kun je vanuit flow creëren. Je gaat ontdekken hoe je focus kunt houden en tevens kunt spelen met creatie. Hoe kun je dat wat je verlangt in het hier en nu al ervaren.

Ieder moment kun je kiezen voor anders

Wie ben je als al het moeten en aanpassen is gestopt. Als alle hokjes over opvoeden, relatie, geld, werk, eten, slapen, seks zijn omgevallen. Waarheid komt nu niet meer van buitenaf maar van binnenuit. Je gaat nu opnieuw ontdekken waar jij zin in hebt, waar jij blij van wordt, waar jouw energie van gaat stromen. Vanuit deze rijke ontdekkingstocht ga je alles opnieuw inrichten, met helemaal jouw eigen smaak en kleur en dat wat het meest juicy is. Een leven vanuit het hart. Ontwaken in een nieuwe werkelijkheid.

Contact

Inya
Diverse locaties (op aanvraag)
---
info@hartenveld.nl
Inya: 06 20 23 76 66