Het Hartenveld is een plek om diep in te ademen
Liefde dansen op aarde

Ontmoeting in de natuur

  ( magic truffel) De natuur is mijn grote passie en inspiratiebron. Hier voel ik mij helemaal thuis. Op deze plek kan ik uitademen, opladen, vertragen, inademen. Hier voel ik mij één met alles. En ja ik ga door weer en wind, omdat het zo prachtig is, zo steeds anders.

De natuur kan jou helpen om weer te herinneren wie je in essentie bent. Als vanzelf vallen de maskers, de natuur vraagt je niet om iets op te houden.
In deze tijd van chaos is het zo belangrijk om je eigen waarheid te voelen. Om je eigen koers te varen. Om je over te geven aan het niet weten en meer en meer trouw te zijn aan je hart.

Om te ontdekken over aanwezigheid, hoe hier en nu te zijn, vanuit je eigen middelpunt. En vanuit deze plek te verbinden met de mensen om je heen. je partner, kinderen, vrienden, collega’s.

Deze tijd vraagt ook om te stoppen met wijzen naar de ander, en meer naar binnen te keren. Werkelijk al het voelen toe te laten, meer te belichamen.
Wie ben jij voorbij de maskers? Wie ben jij voorbij al het harde werken? Wie ben jij als de buitenkant meer loslaat?

Ik bewandel graag dit pad met je waarin er alle ruimte is voor jou.

Samen kunnen we afstemmen wat er kloppend is wat betreft de tijdsduur en de mogelijkheid  om met of zonder plantenmedicijn ( magic truffel) een prachtige natuur reis te maken

We walk each other home

 

Contact

Inya
Diverse locaties (op aanvraag)
---
info@hartenveld.nl
Inya: 06 20 23 76 66