Het Hartenveld is een plek om diep in te ademen
Liefde dansen op aarde

Samen zijn

Deze laagdrempelige bijeenkomsten nodigen uit om samen te zijn in waarheid. Op het moment dat we helemaal in het hier en nu zijn gaan we ervaren dat het leven zich als vanzelf aan ons toont. Soms met heel veel plezier en soms in mijn en verdriet. Het gaat niet over verbeteren of fixen, maar volledig aanwezig zijn bij dat wat is. De kracht van het niet weten geeft ruimte om dieper te zakken in je lichaam en te voelen en ervaren. Het is een interactief samenzijn en een directe weg zonder technieken of methoden.

Ontmoeting in het Hartenveld
Deze ontmoetingen nodigen uit om helemaal in het hier en nu aanwezig te zijn. Te voelen en ervaren wat er is voorbij verhalen en overtuigingen. De kracht van het niet weten zal tonen wat er mag gebeuren. Soms zal dat via stilte zijn, of via bepaalde thema’s die er leven in het veld. Er is alle ruimte om actief deel te nemen en te komen met wat er leeft in jou. Maar er is ook alle ruimte om in stilte aanwezig te zijn.

De kracht van deze ontmoetingen is dat de verhalen loslaten en je in de intimiteit van je eigen hart komt.

Maximaal 8 deelnemers

Data & tijd: De bijeenkomsten zijn op woensdag avond van 19.00-21.30 uur en op zondag middag van 12.00 uur-14.30 uur

Woensdagavond: 15 september, 29 september, 6 oktober, 13 oktober, 20 oktober, 27 oktober

Zondagmiddag: 12 september, 3 oktober, 17 oktober, 24 oktober.

Bijdrage: € 25,-

Je bent meer dan welkom

Naakt durven zijn. Jezelf bevrijden van alles wat jou is aangeleerd, maar niet passend is voor jou. De leegte te doorvoelen als je stopt met opvullen van buiten. Wie ben je dan? En durf je te openen vanuit het niet weten? Vanuit deze plek kan de waarheid van het moment ontvangen worden. Het is echter alleen de waarheid in dat moment en dan laat het al weer los. Niets om aan vast te houden. Het leven wat door ons heen wil stromen, vraagt continu om te sterven.

Contact

Inya
Diverse locaties (op aanvraag)
---
info@hartenveld.nl
Inya: 06 20 23 76 66