In het Hartenveld heeft iedere reis haar eigen kleur
Niets is zwart wit

BINNENSTE BUITEN

Dit weekend krijg je de uitnodiging om diep te verbinden met je ware natuur. Wie ben je voorbij al de concepten, regels, overtuigingen? We reizen met een plantmedicijn.
Dit weekend gaat over het heilige huwelijk in jezelf, de verbinding met het mannelijke en vrouwelijke, en dus zelfliefde. Het is vanuit deze plek dat je oog in oog komt te staan met je ware essentie. Ben jij er klaar voor om je volle potentie te leven en je gift te delen met de wereld om je heen? De verbinding met de groep kan van ware betekenis zijn dit weekend.
Daar waar andere plantmedicijnen met name de reis naar binnen maken, is dit een ware verbinder die je met twee voeten op de grond zet. Dit weekend geef ik samen met Tantraya.

MAGISCHE REIS IN DE NATUUR

De natuur spiegelt ons alles. We zoeken het zo ver weg, en het is zo dichtbij
Passie voor echtheid.

De natuur is mijn grote passie en inspiratiebron. Hier voel ik mij helemaal thuis. Op deze plek kan ik uitademen, opladen, vertragen, inademen. Hier voel ik mij één met alles. En ja ik ga door weer en wind, omdat het zo prachtig is, zo steeds anders. De natuur kan jou helpen om weer te herinneren wie je in essentie bent. Als vanzelf vallen de maskers, de natuur vraagt je niet om iets op te houden. In deze tijd van chaos is het zo belangrijk om je eigen waarheid te voelen. Om je eigen koers te varen. Om je over te geven aan het niet weten en meer en meer trouw te zijn aan je hart.

UNIEKE REIS IN HET HARTENVELD

Deze hoogstpersoonlijke reis is speciaal voor mensen die ervaring hebben met plantmedicijnen. Een vrije val in LIEFDE waarin alles mogelijk is. De exacte invulling hangt af van wat er in het moment ontstaat. Jouw verlangen en jouw diepte bepalen de reis. Deze reis is op uitnodiging. Voel je een JA, laat het ons weten. Deze reis is voor maximaal 4 personen.

Contact

Inya
Diverse locaties (op aanvraag)
---
info@hartenveld.nl
Inya: 06 20 23 76 66