Het Hartenveld blaast alle heilige huisjes omver
Daar is al de liefde in

BINNENSTE BUITEN

Dit weekend krijg je de uitnodiging om diep te verbinden met je ware natuur. Wie ben je voorbij al de concepten, regels, overtuigingen? We reizen met e plantmedicijn.

Dit weekend gaat over het heilige huwelijk in jezelf, de verbinding met het mannelijke en vrouwelijke, en dus zelfliefde. Het is vanuit deze plek dat je oog in oog komt te staan met je ware essentie. Ben jij er klaar voor om je volle potentie te leven en je gift te delen met de wereld om je heen? De verbinding met de groep kan van ware betekenis zijn dit weekend.

Daar waar andere plantmedicijnen met name de reis naar binnen maken, is dit een ware verbinder die je met twee voeten op de grond zet. Dit weekend geef ik samen met Tantraya.

PRAKTISCHE INFO

Locatie
Dit weekend verblijven we op Schouwen-Duiveland, het meest noordelijke eiland van Zeeland. Het retreatcentrum is prachtig gelegen op maar een paar minuten rijden van het uitgestrekte strand. Er zijn zes appartementen, je deelt je appartement met 2 of 3 andere personen. Ieder appartement heeft een eigen keuken en badkamer. Er is een grote privétuin van ruim 5500 m2 met verschillende tuinkamers. Alle ruimte om vrij te ademen.

Maaltijden
Kennia Arrindell is het stralende middelpunt in de keuken. Haar kookkunst is als voeding voor de ziel, één en al liefde. Alle voeding is vegetarisch.

Tijd
Aanvang vrijdag om 19.00 uur afronding zondag rond 14.00 uur.

Kosten
Inclusief vegetarische maaltijden en twee overnachtingen € 400,-

Bekijk de agenda voor alle data

Contact

Inya
Diverse locaties (op aanvraag)
---
info@hartenveld.nl
Inya: 06 20 23 76 66