Hartenveld, het heilige huwelijk,
man en vrouw in één
Verbinding in vrijheid

Ontmoeting in het Hartenveld individueel

Deze laagdrempelige introductie nodigt uit om tantra te verkennen in een veilige omgeving. Uit je hoofd in je lichaam. Van weten naar voelen en ervaren en de kunst van aanwezigheid. Ervaar de bevrijding die het geeft om precies te mogen zijn wie je bent.

Ontmoeting in het Hartenveld samen

Een prachtige kennismaking voor koppels om te ontdekken hoe tantra het leven kan verrijken. Elkaar echt ontmoeten voorbij de verhalen naar de intimiteit van het hart. Rusten in elkaars aanwezigheid. Voelen in angst en verlangens. Raken en aanraken in dat wat gevoeld en gehoord wil worden.

Tantra relaxes the body, and opens the heart and brings the mind into clear focus.

Liefdesreis individueel

Wil jij je weer vrij voelen? Heerlijk kunnen genieten van jouw levensenergie die tintelend in al jouw cellen vibreert? Een prachtig traject om weer samen te vallen met je ware natuur. Voorbij schaamte en taboe voluit het leven ontvangen en stromen. Te staan in verbinding met je hart en jouw unieke gift te delen met de wereld om je heen.

Liefdesreis samen

Dit traject heeft alle ingrediënten om next level te gaan samen. Alles te leren en ontdekken over tantra. Wakker te worden en daardoor bewuster te leven.

The relationship is here to make you conscious instead of happy
Eckhart Tolle

Contact

Inya
Diverse locaties (op aanvraag)
---
info@hartenveld.nl
Inya: 06 20 23 76 66