Het Hartenveld is een plek om diep in te ademen
Liefde dansen op aarde

Liefdesreis individueel

Wil jij je weer vrij voelen? Heerlijk kunnen genieten van jouw levensenergie die tintelend in al jouw cellen vibreert? Een prachtig traject om weer samen te vallen met je ware natuur. Voorbij schaamte en taboe voluit het leven ontvangen en stromen. Te staan in verbinding met je hart en jouw unieke gift te delen met de wereld om je heen.

Wat is het?
Het is een individueel tantratraject wat jou kan ondersteunen om meer contact te krijgen met je lichaam en je gevoelens. Uit je hoofd in je lichaam.

Voor wie is het?

  • Voor mensen die de shift willen maken van hoofd naar hart, van weten naar ervaren en voelen.
  • Voor mensen die vrij willen stromen in hun eigen seksualiteit en deze willen verbinden met het hart.

Wat gebeurt er?
Tijdens de eerste kennismaking kijken we wat de intentie is voor het traject en of er van beide kanten een Ja is en een commitment.

Aanwezigheid
Waar je als eerste ondersteuning in krijgt is te leren over aanwezigheid. Hoe in het hier en nu te zijn en te voelen en ervaren in je lichaam. Dit is de sleutel voor het hele traject. Aanwezigheid zal er voor zorgen dat je tijdens dit traject nooit over je grenzen gaat.
Bevrijding

De bevrijding is een diepe reis naar binnen, om te ontdekken wie je werkelijk bent onder de maskers die je bent gaan dragen vanuit het overleven.
Alles wat je hebt teruggetrokken vanuit aanpassen, schaamte of taboe, of daar waar er vroeger over je grenzen is gegaan wil zo graag bevrijd worden. Maar ook daar waar je levensenergie teveel was, dat wat de ander niet kon dragen, wil zo graag weer tot leven komen. Dus niet alleen je angst, boosheid en onzekerheid maar ook je levensenergie, je sensualiteit en seksualiteit.

Stroming
Daar waar je oud zeer ontmoet hebt en losgelaten kan het weer gaan stromen in je lichaam. Alles voelt lichter en het leven kan nu weer door jou heen stromen.
Vanuit het hart gaat de liefdesenergie weer stromen. Vanuit de seksualiteit gaat de levensenergie weer stromen. Dat wat je misschien zo vaak in de buitenwereld gezocht hebt ga je weer voelen in jezelf. Je gaat ervaren hoe je de intimiteit en seksualiteit met elkaar kunt verbinden.
Overgave aan de levensenergie is een ingang tot de spirituele dimensie maar dat kan alleen met onze aanwezigheid en in verbinding met het hart
Op het moment dat je de energie weer voelt stromen komt er een enorme rust in jou. Het zoeken buiten jezelf stopt, je voelt je vervuld met en in jezelf.
Er komt een enorme vreugde vrij als je schaamteloos kunt genieten en je de enorme kracht gaat ervaren van de extase van het leven zelf.

Contact met anderen
Kun je voorstellen hoe anders contacten worden als jij aanwezig bent in je eigen lichaam. Als je in het hier en nu kunt openen en het leven door jou heen laat stromen.
Contact is dan vanuit overvloed in plaats van tekort.
Vanuit deze plek is het heerlijk verleiden en spelen met de energie tussen jou en de ander.
Speels en vrij en zo puur

Wat kan je verwachten?

  • 6 sessies van 3 uur verspreid over 3 maanden of een half jaar.
  • 6 Coaching sessies van een uur via telefoon of skypemeeting.
  • Vele praktische oefeningen voor thuis.
  • Uiteraard mijn volledige aandacht en ondersteuning.

Kosten
Deze reis is hoogstpersoonlijk en daardoor wordt het traject op maat aangeboden. De beschrijving hierboven is slechts een voorbeeld. Prijzen zijn op aanvraag. Heb je interesse, neem dan even contact met mij op, zodat ik al je vragen kan beantwoorden.

Contact

Inya
Diverse locaties (op aanvraag)
---
info@hartenveld.nl
Inya: 06 20 23 76 66