Hartenveld een plek om jezelf
in alle liefde te ontmoeten
Vier je deze zomer met ons mee?

HARTENVELD ZOMERWEEK AAN ZEE

13 t/m 20 augustus

Wij nodigen je deze week uit om diep te verbinden met je ware natuur. Wie ben je voorbij al de concepten, regels, overtuigingen?

De week is onderverdeeld in twee delen die los te volgen zijn. Een weekend Binnenste Buiten (san pedro) en een tantrische midweek. Uiteraard ben je ook de hele week welkom. Kijk voor de opties in de agenda.

Deze week gaat over het heilige huwelijk in jezelf, de verbinding met het mannelijke en vrouwelijke, en dus zelfliefde. Het is vanuit deze plek dat je oog in oog komt te staan met je ware essentie. Ben jij er klaar voor om je volle potentie te leven en je geschenk te delen met de wereld om je heen? De verbinding met de groep is van ware betekenis deze week.

Het Hartenveld is een vrije ruimte om jezelf te ontmoeten in precies dat wat er is. In plaats van uit te gaan zoeken, of een idee te hebben dat iets anders moet zijn, gaat het in het Hartenveld vooral over dat je jezelf welkom heet. Dat je jezelf welkom heet in alle gezichten.

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten, jullie te ontmoeten. Samen te zijn en het leven te vieren en te spelen in het vrije veld.

BINNENSTE BUITEN (SAN PEDRO REIS)

13 t/m 15 augustus

Dit weekend krijg je de uitnodiging om diep te verbinden met je ware natuur. Wie ben je voorbij al de concepten, regels, overtuigingen? We reizen met het plantmedicijn San Pedro.

Dit weekend gaat over het heilige huwelijk in jezelf, de verbinding met het mannelijke en vrouwelijke, en dus zelfliefde. Het is vanuit deze plek dat je oog in oog komt te staan met je ware essentie. Ben jij er klaar voor om je volle potentie te leven en je gift te delen met de wereld om je heen? De verbinding met de groep kan van ware betekenis zijn dit weekend.

Daar waar andere plantmedicijnen met name de reis naar binnen maken, is San Pedro een ware verbinder die je met twee voeten op de grond zet. Dit weekend geef ik samen met Tantraya.

TANTRA IN HET HARTENVELD

16 t/m 20 augustus

Samen het leven vieren

Een heerlijke midweek om met gelijkgestemde te verbinden. Samen te zijn in dat wat is. Samen te zijn in de tranen en de vreugde, in het donker en het licht. Tantra in het hartenveld gaat in eerste instantie over aanwezigheid. Hoe aanwezig te blijven in alles wat er in jou gebeurt. Hoe dieper te voelen en hier woorden aan te geven. Tantra in het hartenveld gaat over bevrijding en stroming.

Daar waar je oud zeer ontmoet hebt en losgelaten kan het weer gaan stromen in je lichaam. Alles voelt lichter en het leven kan nu weer door jou heen stromen.
Vanuit het hart gaat de liefdesenergie weer stromen. Vanuit de seksualiteit gaat de levensenergie weer stromen. Dat wat je misschien zo vaak in de buitenwereld gezocht hebt, ga je weer voelen in jezelf. Je gaat ervaren hoe je de intimiteit en seksualiteit met elkaar kunt verbinden.

Overgave aan de levensenergie is een ingang tot de spirituele dimensie maar dat kan alleen met onze aanwezigheid en in verbinding met het hart. Op het moment dat je de energie weer voelt stromen, komt er een enorme rust in jou. Het zoeken buiten jezelf stopt, je voelt je vervuld met en in jezelf.

Er komt een enorme vreugde vrij als je schaamteloos kunt genieten en je de enorme kracht gaat ervaren van de extase van het leven zelf. We laten het programma ontvouwen waardoor er al de ruimte is voor de magie in het hier en nu.

Deze dagen zijn we bij Finca Vrij in Zeeland, een prachtige plek aan zee waar we vrij kunnen bewegen.

Deze midweek is zowel voor singles en koppels

Team:
Inya en Tantrya en mededragers in het Hartenveld
Veganistische kookkunsten van Kennia Romero
Ecstatic dance woensdagmiddag van Yarun Dee

Contact

Inya
Diverse locaties (op aanvraag)
---
info@hartenveld.nl
Inya: 06 20 23 76 66